Menü

Szakács

OKJ szám: 34 811 04 ÚJ OKJ SZERINT!   E: 000384/2014/A035 szakképesítés

Beiratkozás


Az OKJ-s képzéseinkre és tanfolyamainkra
beiratkozhat minden héten:
kedden 17-19 óráig vagy
telefonon egyeztetett időpontban
Oktató Központunk címe:
1081. Bp. Kiss József u. 8. fszt. 5. 23-as csengő 

Püspöki István
Elérhetőség: 06-20-44-77-511
E-mail: westhorizont.kft@upcmail.hu 
Beiratkozáshoz szükséges: 

  • 8 általános + 2db. fénymásolata
  • Egészségügyi alkalmassági igazolás
  • Az OKJ tanfolyam díjának első részlete

Kezdési időpontok


Tanfolyamaink kezdési időpontjai:
  • 2017. Február 28.
  • 2017. Március 28.
  • 2017. Április 25.
  • 2017. Május 30.
  • 2017. Június 27.
  • 2017. Augusztus 29.
  • 2017. Szeptember 26.
  • 2017. Október 31.
  • 2017. November 28.
  • 2018. Január 30.

A vizsga végén idegen nyelvű (német, angol, francia, spanyol stb.) a külföldi munkavállaláshoz szükséges EUROPASS bizonyítvány kiváltható!

A Szakács tanfolyam ideje: 2 tanítási félév
A Szakács okj tanfolyam díja: 550.000.-Ft.
Okj vizsgadíj: 80.000.-Ft /Befizetendő a vizsgára jelentkezéskor!/
Egy összegben történő befizetés esetén 10.000.-Ft kedvezményt adunk.

Kamatmentes részletfizetési lehetőség a tanfolyam ideje alatt!

A Szakács okj képzési modulok:
Élelmiszerismeret (11518-16)
Gazdálkodási ismeretek (11561-16)
Szakács szakmai idegen nyelv (12096-16)
Ételkészítési ismeretek alapjai (12094-16)
Élelmiszerbiztonsági alapismeretek (11519-16)
Ételkészítési ismeretek (12095-16)
Foglalkoztatás I. (11497-12)
Foglalkoztatás II. (11499-12)

A Szakács vizsgáról:
A Szakács okj szakképző vizsgára bocsátás feltétele a sikeres modulzáró vizsga, mely szóbeli, írásbeli és gyakorlati részt egyaránt tartalmaz.
A képzésre vizsgagaranciát vállalunk!

A Szakács bizonyítványról:
A Szakács okj tanfolyam sikeres elvégzése után a Résztvevők államilag elismert Szakács bizonyítványt kapnak. 

FEOR száma:  5134 Szakács

A Szakács : legfontosabb feladata a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelő feladatok ellátása: a vendégek elvárásainak megfelelő ételválaszték kialakítása és elkészítése, valamint az elkészített ételek megfelelő minőségi színvonalon történő tálalása a vendégek számára éttermekben és egyéb helyszíneken lévő vendéglátóipari egységekben, háztartásokban.
A Szakács okj programban előírt szakmai gyakorlat igazolása az Ön által választott helyen is lehetséges.

Várjuk szeretettel a Szakács képzésünkön.