Menü

Központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő

(OKJ szám: 34 582 09) ÚJ OKJ SZERINT!  E: 000384/2014/A020 szakképesítés

Beiratkozás


Az OKJ-s képzéseinkre és tanfolyamainkra
beiratkozhat minden héten:
kedden 17-19 óráig vagy
telefonon egyeztetett időpontban
Oktató Központunk címe:
1081. Bp. Kiss József u. 8. fszt. 5. 23-as csengő 

Püspöki István
Elérhetőség: 06-20-44-77-511
E-mail: westhorizont.kft@upcmail.hu 
Beiratkozáshoz szükséges: 

 • 8 általános + 2db. fénymásolata
 • Egészségügyi alkalmassági igazolás
 • Az OKJ tanfolyam díjának első részlete

Kezdési időpontok


Tanfolyamaink kezdési időpontjai:

 • 2017. Február 28.
 • 2017. Március 28.
 • 2017. Április 25.
 • 2017. Május 30.
 • 2017. Június 27.
 • 2017. Augusztus 29.
 • 2017. Szeptember 26.
 • 2017. Október 31.
 • 2017. November 28.
 • 2018. Január 30.

Vizsgalehetőség!
E-mail: westhorizont.kft@upcmail.hu

KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG A Központifűtés szerelő TANFOLYAM IDEJE ALATT !

Központifűtés szerelő okj tanfolyam díja: 550.000.-Ft
Központifűtés szerelő okj képzés részletfizetése: -
Központifűtés szerelő okj vizsgadíj: 80.000.-Ft /Befizetendő a vizsgárajelentkezéskor!/
Egy összegben történő befizetés esetén 10.000.-Ft kedvezményt adunk.

A képzés helye: 1081. Budapest VIII. ker. Kiss József u. 8.

Központifűtés szerelő :A központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő biztosítja a folyamatos és biztonságos munkavégzéshez szükséges feltételeket. A központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő kiépíti a csőhálózatot, biztosítja a beüzemelés feltételeit.  A központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő költségbecslést készít. A központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő kapcsolatot tart az ügyfelekkel. A Központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő tervek alapján különböző csőanyagokból víz, tűzivíz, csatorna, közmű és technológiai hálózatokat épít ki. Egyedi és központi berendezési tárgyakat, használati melegvíz termelőket, hőcserélőket, csapolókat és szerelvényeket szerel fel, épít be. Nyomáspróbát végez és feltölti, nyomás alá helyezi a rendszereket. Tervek szerint elő- beszabályozza a hálózatokat, szerelvényeket, közreműködik a hidraulikai beszabályozásokban.  Meglévő hálózatokat. rendszereket felülvizsgálja, feltárja a hibáit és megjavítja. Közműhálózatot épít ki, azokra rákötéseket készít, fogyasztásmérőket épít be. A Központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő biztosítani a folyamatos és biztonságos munkavégzéshez szükséges feltételeket. Központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő kiépíteni a víz és csatorna csőhálózatokat, rendszereket. Központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő kiépíti a technológiai ellátó rendszerek csőhálózatait, rendszereit. Központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő beépíti a szerelvényeket erendezési tárgyakat, készülékeket felszerel.Központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő kiépíti a tűzoltóvíz-hálózatot és tűzoltási vízvételi helyeket. Központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő közműhálózatokat épít ki, azokra rákötéseket készít, fogyasztásmérőket épít be.Központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő felújítási, javítási, karbantartási, időszakos ellenőrzési munkát végez. Központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő munkájával kapcsolatos adminisztrációs tevékenységet végez.A központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő felújítási, javítási, karbantartási, időszakos ellenőrzési munkákat végez. A központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő munkájával kapcsolatos adminisztráció tevékenységet végez. A központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő tanulmányozni és értelmezni a munkafolyamatokra, eszközökre, technológiára vonatkozó dokumentációt. A központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő szerelési vázlatot készít.Központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő tanulmányozni és értelmezni a munkafolyamatokra, eszközökre, technológiára vonatkozó dokumentációt. Központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő szerelési vázlatot készít. Központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő költségbecslést készít. Központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő kapcsolatot tart az ügyfelekkel. Központifűtési rendszert, gázellátórendszert épít, karbantart. Hőtermelő-berendezést, gázberendezést beszerel. 

OKTATÓKÖZPONTUNK SAJÁT TANMŰHELLYEL RENDELKEZIK!

FEOR száma: 7521 Vezeték- és csőhálózat szerelő

Központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő okj tanfolyam, okj képzés, okj iskola moduljai:
10209-12 Épületgépészeti csővezeték-szerelés
10211-12 Épületgépészeti rendszerismeret
10214-12 Épületgépészeti munkabiztonsági és környezetvédelmei feladatok
10215-12 Fűtésrendszer-szerelő feladatok
10216-12 Gázvezeték- és rendszerszerelő feladatok
11497-12 Foglalkoztatás I.
11499-12 Foglalkoztatás II.

A Központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő vizsgáról:
Központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő okj szakképző vizsgára bocsátás feltétele a sikeres modulzáró vizsga, mely szóbeli, írásbeli és gyakorlati részt egyaránt tartalmaz. A képzésre vizsgagaranciát vállalunk!

A Központifűtés szerelő bizonyítványról:
Központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő okj szakképző vizsgára bocsátás feltétele a sikeres modulzáró vizsga. A Központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő okj tanfolyam sikeres elvégzése után a Résztvevők államilag elismert  bizonyítványt kapnak. EUROPASS a vizsga után igényelhető!

Várjuk szeretettel a Központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő képzésünkön.